Reiki

Reiki

Reiki is een methode op het gebied van werken met energie; de letterlijke betekenis van het Japanse woord is universele energie.

Wat doet Reiki?

Reiki is een methode om energie op te nemen. Op fysiek vlak heeft ieder mens een immuunsysteem dat het vermogen heeft om lichaamsvreemde stoffen zoals virussen en bacteriën onschadelijk te maken. We weten dat als we een goed werkend immuunsysteem hebben, we minder vatbaar zijn voor verkoudheid of een virus en eerder zullen herstellen als we toch iets opgelopen hebben.

Op geestelijk vlak zorgt de energie ervoor dat je innerlijke kracht sterker wordt waardoor je je beter in je vel komt te zitten wat weer effect heeft op je gezondheid.

Waar hebben we energie voor nodig?

Alles wat leeft, planten, dieren en mensen heeft energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziektes. Deze energie bevindt zich overal om ons heen en is onuitputtelijk.

Door energie op te nemen uit het energieveld geef je je lichaam en geest extra kracht wat vervolgens een effect heeft op je functioneren en op de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Reiki ondersteunt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Deze methode kan een waardevolle aanvulling zijn op de westerse methode van behandeling.

Reiki